Viktors Ravdive un viņa Gourmet Fair: Varam nomierināties, šogad nekā krutāka vairs nebūs

Viktors, protams, ir jauda un spēks! Lasītājiem viņš ir varenais un dižais Viktors Ravdive, visu restorānu priekšnieks un viesnīcu komandieris. Bet mums viņš ir Vitja, jo mēs esam blakus, var teikt, ab Ovo. Tas ir, kopš viņa pirmā restorāna International atklāšanas.

Viktors toreiz visus pārsteidza un atvēra glamūru restorānu bijušā gaļas veikala telpās. Goda vārds! Kad es biju vēl maza meitene, pati skraidīju uz šo veikalu pirkt kaulainus nekošeras cūkgaļas gabalus.

Tagad ir pagājuši pieci gadi. Pieci kaut kādi neticami auglīgi gadi. Lai gan pēc mūsu aprēķiniem ir pagājuši tikai trīs, nevis pieci gadi. Bet pie tādiem mērogiem kurš gan ies iedziļināties tādos sīkumos?

Šobrīd Viktoram pieder vesels restorānu tīkls, ko apvieno zīmols Resto-rātors, bet līdz gada beigām tajā būs jau vairāk nekā 20 iestādes. Nav brīnums, ka šī stāsta varonis burtiski „ielidoja” Latvijas Forbes sarakstā kā viens no jaunākajiem un apskaužamākajiem līgavaiņiem.

Sestdien, pieskaņojot uzņēmuma jubileju pasākumam MOЁT PARTY DAY, Restor-rātors uzdzīvoja uz pilnu klapi. Jo, ja reiz Viktors Ravdive ir nolēmis sarīkot svētkus, tad viņš dara to ar vērienu – ņēma, apžogoja pusi Jūrmalas un lika ducim savu restorānu barot publiku.

Un ne kuru katru. Vienas vienīgas VIP personas un tad vēl nedaudz vēl vipāku par vipiem. Viss kā nākas. Un lai vēl būtu Fjodors Domins, kurš grieztu plates. Dāmas ar uzpūstām lūpām sarunājās un radīja vieglu vējiņu.

Oficiāli paziņoju: miera balodis ar uzvaru vainago un lauru boršču pasniedz uzņēmumam Resto-rātors un tā pasākumam Gourmet Fair, pasludinot to par foršāko tusiņu sezonā. Iespējams, pat visā gadā.

Tekerijs ar savu „Liekulības Tirgu” ir vienkārši nieks salīdzinājumā ar to, ko Viktors parādīja šajā gardēžu ballē. Te bija gan vesels sivēns, gan visu veidu un šķiru saldumi, gan burgeri, gan garneles, gan melnie un sarkanie ikri, un pat tie īstie, aizjūras – baklažānu.

Viesi staigāja apkārt un slaucīja siekalas un asarasun izdalīja vizlu, siekalas un asaras, centās pieēsties gan savā, gan kaimiņa vietā tomēr cienasts pat nedomāja beigties, bet diētu nimfas raudāja uz sponsoru pleciem un turpināja ēst vēršu vaidziņus un slīcināt bēdas šampanietī.

Nākamreiz uzņēmumam nāksies kaut kādā veidā „pārpļaut” pašiem sevi. Jo visus pārējos viņi jau ir pārpļāvuši. Bet uz dažiem pat nospļāvušies.

Ja jūs atradat kļūdu, atzīmējiet tekstu un nospiediet Shift + Enter, lai mūs informēt.

Sākumlapā