Brīvdienu branči: Vērtējam restorāna Lido piedāvājumu
Restorāns Krasta iela 76, Rīga Tālrunis: +371 67 700 000 Darba laiks: Sestdienas un svētdienas branči no 13:00 līdz 16:00 €15,70 – brančs, kura cenā no dzērieniem ir iekļauts ūdens. “Es nelieku atzīmes un nepiešķiru zvaigznes. Tikai objektīvs skats un patiesas – manas, dzīvesbiedra un trīs bērnu – emocijas.” Šodien vērtējam branču Atpūtas centra LIDO restorānā. Pirmais iespaidsDomāju, “Lido” interjeru visi ļoti labi zina un atceras. Tomēr, ja iedomājāties skaļo un pārpildīto bistro, lūdzu neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Jo brīvdienu branči tiek servēti nevis pirmajā stāvā, bet gan klusajā un mājīgajā 2. stāva restorānā. Plašajā zālē ir svinīgā noskaņā klāti galdi, pie tiem ir izvietoti krēsli un dīvāniņi, pie sienām karājas gleznas, bet viesus apkalpo oficianti. Ēdienu izvēleArī vēlo brokastu ēdienu izvēle šeit atbilda restorāna līmenim un bija visai plaša. Uzkodās tika piedāvāts mazsālīts lasis, mīdijas saldā krējuma mērcē, laša un zaļumu terīne, karaliskās mīdijas, krevetes, ar siera salātiem pildīti un kaltēti tomāti. Tāpat arī piedāvājumā ir dažādas žāvētas zivis, marinēti artišoki, vistas rulete ar plūmēm, žāvēta cūkgaļa, cūkgaļas rulete ar sieru, kalmāru gredzeni, pavasara rullīši, žāvēta vista, bekons un konservēts tuncis. Labs bija arī salātu bārs: rasols, čukka, kaprēze, pupiņas ar zaļumiem, lielisks sālījumu piedāvājums, svaigi dārzeņi un vairākas mērces salātiem. Marmītos viesus gaidīja dārzeņu krēmzupa, apceptas kartupeļu daiviņas, tvaicēti dārzeņi, rīsi ar dārzeņiem, lasis, vistas fileja saldā krējuma mērcē un cūkgaļas ribiņas.
Ēdiena kvalitāte un garšaPret ēdiena garšu mums nav ne mazāko iebildumu. Katrs izvēlējāmies kaut ko īpašu. Es pievērsos jūras veltēm, tādēļ man vislabāk garšoja lasis un mīdijas saldā krējuma mērcē, ko lieliski papildināja čukka aļģes, artišoki un kaltēti tomāti. Vīrs atzinīgi novērtēja cūkas ribiņas un rīsus ar dārzeņiem. Puikas ar prieku notiesāja kartupeļu daiviņas un vistas fileju. Savukārt mazā meiteiņa pienācīgi novērtēja vistas ruleti ar dārzeņiem. Protams, visi ar sajūsmu izbaudīja desertus. Arī es, lai gan pēdējā laikā tos atļaujos pavisam reti. Tomēr mani gardēži ar tādu baudu stāstīja par lielisko brauniju un vaniļas mērces garšu un par to, cik brīnumaina ir riekstu tarte, ka es kapitulēju. Jā, plātsmaizes patiešām bija labas. ApkalpošanaArī par apkalpošanu gribētu teikt tikai to labāko, tomēr man ir daži aizrādījumi. Mūs sagaidīja ļoti laipni, visas branča nianses izstāstīja, dzērienus piedāvāja, pēc uzkodām traukus novāca. Un pēc tam par mums un mūsu netīrajiem traukiem nedaudz piemirsa. Apmeklētājiem ar bērniemMūsu atvasēm patika “Lido” vēlās brokastis. Bērni bija daudz staigājuši svaigā gaisā, un garšīgais ēdien bija tieši laikā. Savukārt par jaunākajai paaudzei paredzētajām izklaidēm jārūpējas vecākiem. Jaunākajiem bērniem vienmēr var paņemt līdzi krāsojamās grāmatiņas un zīmuļus, bet vecākos var aizvest uz atrakcijām. Kā zināms, tās turpat pagalmā ir pieejamas plašā izvēlē. SecinājumiManuprāt, šeit piedāvā ļoti cienījama līmeņa branču. Cena pilnīgi atbilst piedāvājumam, ēdiens ir garšīgs un daudzveidīgs, izvēle – bagātīga. Kā jau iepriekš teicu, atmosfēra ir patīkama un mājīga. Domāju, arī viesus no ārvalstīm, kuriem tik ļoti labprāt rādām slavenās “Dzirnavas”, droši var aicināt tieši šurp – uz restorānu 2. stāvā. |
Ja jūs atradat kļūdu, atzīmējiet tekstu un nospiediet Shift + Enter, lai mūs informēt.