Rīgas gardēži apgūst iemaņas autentiskā itāļu picu meistarklasē

Aizvadīto trešdien, 24. jūlija vakarā, mediji, viedokļu līderi un sabiedrībā zināmi kulinārijas entuziasti pulcējās galvaspilsētas konceptuālajā restorānā Bocca Buona, lai kopīgi baudītu gardu maltīti un nodotos interaktīvai picu meistarklasei restorāna šefpavāra Fabrizio Righetti vadībā.

Vakara gaitā ikviens viesis restorāna atvērtā tipa virtuvē varēja pagatavot pats savu īpašo picu pēc tradīcijām bagātas šefpavāra receptes, kļūstot par daļu no radošā ēdienu tapšanas procesa, kā arī paralēli apgūt dažādus vērtīgus itāļu virtuves padomus un baudīt nesteidzīgu maltīti restorāna mājīgajās telpās cits cita sabiedrībā.

Ja jūs atradat kļūdu, atzīmējiet tekstu un nospiediet Shift + Enter, lai mūs informēt.

Sākumlapā