Gardēžu gids: gastrobārs “Mūkusala” aicina uz brančiem
Sākot ar 3. novembri gastrobārs Mūkusala aicina visus gribētājus uz sestdienas un svētdienas brančiem. Tas atrodas vienā no Mūkusalas Biznesa Centra ēkām. Un par vienu no galvenajām tā noformēšanas idejām kļuva dabas stūrīša izveide urbānistiskā vidē. Patiešām, visi vēlo brokastu cienasti ir salikti galdos, kas izrotāti ar sūnu un koka kompozīcijām. Mēs jums tūlīt pastāstīsim arī par ēdieniem. Jo esam apmeklējuši preses branču šeit un zinām, kas un kā.
Vēlo brokastu viesus gaida laba uzkodu, salātu, karsto ēdienu un desertu izvēle. Papildus varēs pasūtīt arī omleti, vēršaci vai olas Benedikta gaumē – cik uziet.
Kā lai nedalītos ar ļoti pozitīviem iespaidiem no mielastu garšas! Par ko mēs arī nešaubāmies, kad devāmies uz degustāciju. Tas tāpēc, ka gastrobāra šefpavāru Juri Latišenoku mēs jau sen pazīstam. Viņš strādājis par šefpavāru un šefpavāra vietnieku populāros Rīgas restorānos, vienmēr ļoti radoši veidojis ēdienkarti. Un vienmēr ļoti garšīgi gatavojis. Šeit Juris arī izgudroja interesantas kombinācijas, nebanālus salātus un karstos ēdienus, daudz lietoja jūras veltes un kopumā attālinājās no idejas – “galvenais ir pieēsties”. Ēdieni viņa izpildījumā ir viegli un veselīgi, bet reizē arī pietiekami sātīgi. Branča laiks – no plkst. 10:00 līdz 16:00 – paredz nesteidzīgu laika pavadīšanu. Katrā ziņā sirsnīgi ieteicam. Sestdienas un svētdienas branči |
Lasītākie rakstiSekojiet mūsu Facebook lapai |
Ja jūs atradat kļūdu, atzīmējiet tekstu un nospiediet Shift + Enter, lai mūs informēt.