Brīvdienu branči: Novērtējam restorāna Bocca Buona piedāvājumu

boccabuona_brunch15

Restorāns

Bocca Buona

Rīga, Krogus iela,1

Tālrunis: +371 63 477 783

Darba laiks
Katru dienu / 6:30-22:00

Svetdienu brančs no 12:00 līdz 16:00

€19,00– pats brančs, kura cenā no dzērieniem iekļauts ūdens, sulas, kafija un tēja.
€9,50– brančs bērniem no 7 līdz 12 gadiem.
Bezmaksas – brančs bērniem līdz 6 gadiem.
Galdiņa iepriekšējā rezervēšana – obligāti.

“Es nelieku atzīmes un nepiešķiru zvaigznes. Tikai objektīvs skats un dzīmas emocijas – manas, vīra un mūsu triju bērnu.” Un šodien vērtējam vēlās brokastis restoānā Bocca Buona.

boccabuona_brunch9

Pirmais iespaids

Pirmā emocija, ieejot restorānā, ir vēlme pasmaidīt. Jo interjers ir ļoti jauks. Augstu zem griestiem karājas drēbes uz veļas knaģiem, griestos ar spageti līdzīgām svītrām ir uzzīmēts Itālijas „zābaciņš” – šīs valsts karte.

boccabuona_brunch5

Ērtas un skaistas mēbeles, pilnīga komforta sajūta, izskolots personāls, bet nekāda patosa – viss ar humoru un rūpējoties par viesiem. Kuru, starp citu, bija diezgan daudz.

boccabuona_brunch12

Zālē dunēja kā bišu stropā, ļaudis pūlējās runāt skaļāk, nekā dziedāja muzikants, viesmīļi izņēma no krāsns karstumā kūpošu picu – pilnīga skaļās un gardās Itālijas sajūta.

Ēdienu izvēle

Vēlo brokastu mielastu klāsts, varu uzreiz pateikt, šeit ir labs. No uzkodām varēja izvēlēties kopā ar graudziņiem melno vai zaļo tapenādi, gvakamoli, salsu, sēņu vai tunzivs pastu.

boccabuona_brunch6

Vēl ir ir olas, pildītas ar garnelēm vai masago ikriem, lasis – mazsālīts vai karsti kūpināts. Tika piedāvāta sieru un gaļas izlase, laba desu izvēle, kā arī visiem gribētājiem sagrieza šķēlītēs hamonu.

boccabuona_brunch11

Salātu bārā varēja atrast porciju glāzītes ar bulguru un dārzeņiem, Cēzara salātiem, grieķu salātiem un wakame, krabju salātus, svaigus un marinētus dārzeņus.

Starp karstajiem ēdieniem – kišs, zivju pīrāgs, cīsiņi, apcepts bekons un bekona rullīši ar olu, liellopa antrekots, pelmeņi un tomātu zupa. Bērniem – pankūkas ar skābo krējumu un ievārījumu. Bez tam viesmīļi regulāri piedāvāja viesiem svaigi ceptas picas: „Margaritu”, ar salami un ar tunzivi.

boccabuona_brunch16
Desertu galds šeit neatstās vienaldzīgu nevienu kārumnieku: panna cotta, „Vecrīgas”, cannoli, ogu smūzijs, tiramisu, ābolmaize, augļu plate. Un, ja tomēr neesat atradis saldumu sev pa prātam – jūsu rīcībā ir 4 saldējuma veidi, no kā izvēlēties. Gribat – bļodiņā, gribat – radziņā, gribat – ar vienu aizdaru vai ar visiem reizē!
boccabuona_brunch7

Ēdienu kvalitāte un garša

Sākšu pat ne ar ēdienu garšu, bet ar to pasniegšanu. Lielākā daļa ēdienu tika noformēti „ar odziņu”, īpaši iepriecināja deserti. Panna cotta – starp citu, garšoja lieliski – espreso tasītē. „Vecrīga” – uz iesmiņa, kas uzlikts virsū mazai šņabja glāzītei, savukārt tajā ir nevis šņabis, bet krējuma mērce. Skaisti!

boccabuona_brunch1

Garša nelika vilties. Labas bija gan tapenādes, gan pastas. Visvairāk iespaidoja pasta no tunzivs ar gvakamoli. Mans favorīts no salātiem ir aļģu wakame. „Cēzars” arī visai neslikts. Nevaru nepieminēt citrusaugļu džemu ar ingveru, ko pasniedza kopā ar sieriem: tas bija tik ļoti harmonisks gan pats par sevi, gan kopā ar parmezānu.

boccabuona_brunch10

Liellopa antrekots bija lielisks – vienkārši perfekti pagatavots. Un cik foršs tur ir kišs, dārgie lasītāji! Mīkla kūst mutē, pildījuma ir daudz, un tas ir ideāls.

boccabuona_brunch2

Desertus arī nedaudz nodegustēju – tikai rakstam! Garšīgi, vai cik garšīgi… Tik tikko sevi atturēju – es tak tievēju! Es arī citus ēdienus apbērtu ar komplimentiem, taču visu pagaršot nav iespējams.

Apkalpošana

Neviena aizrādījuma par personāla darbu. Kā sagaidīja ar pieklājīgu smaidu un piedāvājumu pakārt virsdrēbes, lai es nenogurdinātu sevi ar tādiem niekiem, tā arī loloja visu brančošanas laiku. Traukus novāca zibensātrumā, regulāri interesējās, vai ar visu esam apmierināti un ko vēl varētu mums piedāvāt. Vārdu sakot, lieliska apkalpošana.

Apmeklētājiem ar bērniem

Apmeklētājiem ar bērniem šeit būs pilnībā komfortabli. Kā redzat, te būs ar ko viņus pabarot. Cīsiņi, pankūkas un pica ir – vairumam no jauno gardēžu šis ir galvenais kritērijs, ka vēlās brokastis izdevās. Ja nāks klāt arī saldējums – vienkārši izcili!

boccabuona_brunch14

Savukārt Lego robotehnikas skolas AlfaRobot sarūpētās izklaides aizrauj un aizņem bērnu laiku praktiski uz veselu dienas pusi. Bērniem ir forši, un mammas arī varēs cik uziet izpļāpāties ar draudzenēm vai tētiem. It kā bērniem blakus, bet it kā arī pilnīgi brīvi.

boccabuona_brunch13

Secinājumi

Mans vēlo brokastu saraksts, ko esmu gatava ieteikt pat prasīgākajiem branču cienītājiem, katrā ziņā ir papildinājies. „Bocca Buona” piedāvā visu, kas vajadzīgs lieliskai brīvdienas atpūtai: patīkamu gaisotni, jauku dzīvo mūziku, garšīgus un daudzveidīgus ēdienus, gādīgu apkalpošanu un foršas izklaides bērniem.

boccabuona_brunch4

 

 

Фото: Kirils Kozlovs

Ja jūs atradat kļūdu, atzīmējiet tekstu un nospiediet Shift + Enter, lai mūs informēt.

Sākumlapā