Restorāns NOIR atklāj, kāda būs ēdienkarte Jūrmalas Restorānu nedēļā

No 14. līdz 21. augustam Jūrmalā pirmo reizi norisināsies Restorānu nedēļa ar devīzi „Sajūti Latvijas garšu!” Projekta laikā daudzi Jūrmalas restorāni nedēļu piedāvās īpašu ēdienkarti, kas ataino mūsdienu Latvijas virtuvi caur savas koncepcijas prizmu. Savukārt restorāns un tapu bārs NOIR piedāvā savu „Jūrmalas garšu” redzējumu oriģinālas autorēdienkartes veidā.

Rīgā Restorānu nedēļa jau ir kļuvusi par tradicionālu un visnotaļ populāru pasākumu, savukārt Jūrmalā šādus svētkus gardēži baudīs pirmo reizi. Restorānu nedēļas projekta mērķis ir popularizēt restorānu kultūru pilsētā un veicināt sabiedrības interesi par mūsdienu Latvijas kulinārajām tradīcijām.

Restorāns un tapu bārs NOIR, Bulduru prospektā 33, Jūrmalas Restorānu nedēļas ietvaros piedāvās īpašu ēdienkarti – piecu ēdienu kopumu par fiksētu cenu 25 eiro – pēc NOIR šefpavāra Antona Gabeca receptes gatavotas tapas. Piemēram, Nedēļas gaitā NOIR apmeklētāji varēs baudīt oriģinālas kompozīcijas – svaigu arbūzu un bietes ar siļķi un maigu biezpienu, bet jūras velšu cienītājiem tiks piedāvātas tapas ar jūraszālēm, ērkšķogām un lasi.

Ja jūs atradat kļūdu, atzīmējiet tekstu un nospiediet Shift + Enter, lai mūs informēt.

Sākumlapā